BOHO tuin binnenkijker

bron: @deezzstyles

Ik ken Daisy van Instagram en volg haar al een lange tijd. Zij had het leuke idee om een “duo” interview te doen over onze tuinen. Lees en kijk je mee over Daisy en haar inspirerende tuin?

Daisy is getrouwd met haar jeugdliefde Roger. Ze hebben 2 kids, Gyan van 18 en Livy van 15. Ook hebben ze 2 schattige kittens Simba en Zoë.

Ik vroeg Daisy waar ze blij van wordt; van heel veel dingen in het leven, vogels die fluiten, fijne mensen om zich heen en gezond zijn! Maar heel blij wordt ze als ze samen met haar man een paar dagen naar Ibiza kan om te relaxen bij een heerlijke strandtent met een lekker drankje in de hand.

Daisy heeft haar eigen website http://www.stylebydeezz.nl waar ze veel inspirerende items op plaatst. Ook haar “binnenkijkers’ zijn hier terug te vinden. Ze is heel creatief en vindt het leuk om hiermee bezig te zijn.

Veel wit en bamboe, dat was de uitdaging voor deze zomer in de tuin van Daisy. Ze wilt de stijl van haar geliefde Ibiza creëren met een beetje beachvibe. Dat is je prima gelukt! Haar passie voor interieur en inrichten heeft ze al van kleins af aan, tijdens haar jeugd werden meubels op haar slaapkamer iedere keer weer op een ander plekje gezet.

Voor Daisy is een relaxdag een ontspannen dagje in haar tuin en niets hoeven! Gezellig met de familie een bbq en heerlijk zwemmen. Of op een terrasje zitten in Valkenburg, vanaf vandaag kan dit ook weer, dus dat is heel fijn! Daisy omschrijft haar stijl als DEEZZstyle; beachvibe met mix&match. Haar interieur items koopt ze o.a. bij Loods 5, kringloopwinkels of leuke marktjes.

Toen ik Daisy vroeg wat haar favoriete vakantieland is, wist ik eigenlijk het antwoord al; Ibiza natuurlijk. Ze voelt zich hier echt thuis, en het verveelt haar nog steeds niet. Tapas en een lekkere Sangria passen daar dan ook echt bij.

Check out de site van Daisy www. stylebydeezz.nl en je kan hier ook de binnenkijker van mijn tuin lezen. Je kan Daisy natuurlijk ook volgen op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram