Fashion

Fashion kleuren 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is andrej-lisakov-682699-unsplash.jpg
FASHION KLEUR 2019 LIVING CORAL

Het Pantone Colour instituut bepaalt twee keer per jaar de trendkleuren. Er zijn dit jaar 12 trendkleuren, dat is dus heel wat! Er is wel 1 hoofdkleur (kleur van het jaar volgens Pantone) en dat is Living Coral.

Ik geloof niet echt dat ik deze kleur in de kast heb… we zullen zien in de nieuwe collecties of dat deze kleur echt heel bepalend gaat worden. Ik was net gewend aan geel!! Eindelijk onlangs een schattig geel blousje gekocht, fijn dat deze kleur ook nog tussen de overige trendkleuren staat! De 11 overige kleuren zijn ook erg kleurrijk. Gelukkig mag je altijd teruggrijpen naar basiskleuren (en die heb ik maar zat gelukkig).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is basis-1.png
Dit zijn de 5 basiskleuren voor de zomer van 2019
afbeelding met dank aan oog voor kleur en stijl

Ga naar de site van Harpers Bazaar en daar zie je exact welke kleuren allemaal hip zijn deze zomer! Hieronder nog het kleuren palet voor de overige trendkleuren van 2019.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pantone2.jpg

——————————————————————————————————————–

Tassen, hoeveel heb jij er??

Oeps, ik heb er best wel wat….tassen. En jij? Ieder seizoen een nieuwe of kun jij er een jaar mee door? En wat is nu de trend?

Eigenlijk ben ik zelf altijd op zoek naar de ideale tas, of is dit een excuus om steeds maar weer een nieuwe te kopen? Iedere keer denk ik dat ik “HEM” heb gevonden. En dan ben ik er ook echt happy mee, maar de ideale tas is het dan toch net weer niet. Merk of geen merk, groot of klein, en welke kleur? Het maakt de keuze er niet makkelijker op. Wellicht door jullie te vertellen wat op dit moment de trend is, maak je de keuze wat makkelijker.

Bruin is eigenlijk op dit moment het “nieuwe zwart”. Cognac of lichtbruin, alle bruintinten zijn momenteel hot. Op de volgende plaats staan toch wel de animal prints. Je ziet dit ook veel in kleding dit jaar. Panter, slang, croco, eigenlijk alle soorten dieren prints. Qua model maakt het wat betreft de grootte niet zoveel uit. Wel zie je veel ” saddle bags” (vorm van zadel) die je cross-over draagt. En natuurlijk de heuptassen die je ook cross-over draagt. 


RSS
Follow by Email
Instagram