Foto’s in huis

Ik vind het altijd moeilijk om te beslissen wat er wel of niet wordt opgehangen aan een muur. Ik vind het zelf altijd super leuk als ik bij mensen kom en zie foto’s hangen, dit maakt het persoonlijk en gezellig. Maar ben altijd beetje benauwd als ik spijkers moet slaan en wellicht een paar maanden later weer wat anders wil hangen. Tuurlijk kun je foto lijstjes los plaatsen in huis zoals bv op je vensterbank of in een kast met glazen deuren. Maar hoe doe je dat als je het toch aan je muur wilt, maar hier toch flexibel in wilt zijn, zonder definitieve gaten in je muur? Hieronder wat leuke ideeën.

zelf ben ik wel een fan van www.instawall.nl
hier kun je zelf een poster maken met diverse foto’s en groottes, maar het kan ook op plexiglas of aluminium. Ik heb zelf voor een poster gekozen en dan de foto’s in de kleurtinten grijs/zwart/wit/bruin.
wat ook super leuk is, en je hoeft er geen spijker voor in de muur te slaan, is washi tape.
Print je foto’s, combineer eventueel met wat leuke spreuken, en plak met washi tape aan je muur. (afbeelding en tips via www.eigenhuisentuin.nl )
Ook leuk!! een kaarten/foto rek dat je gewoon op de grond tegen je muur aan zet. Mocht je toch willen boren in je muur kun je deze natuurlijk ook hangen. Met de knijpers kun je iedere keer van foto’s wisselen. Je kan er ook leuke kaarten met bv. spreuken erop of grafische afbeeldingen aan hangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram