Houd jezelf lekker warm deze winter!

Geef in deze koude maanden de warmte door!! Met Byggbag warmtekussens wordt dit een makkie.

Wat een mooi product en hoe fijn in het gebruik! De Byggbag is gevuld met gerst en blijft daardoor lekker lang warm. Ook zit er een vleugje lavendel in, dit geeft net dat heerlijke geurtje. Lavendel werkt ook nog eens rustgevend, dus relaxen gegarandeerd! Je stopt hem even in de magnetron en hij is klaar voor gebruik.

De Byggbag is in diverse dessins verkrijgbaar. Je wordt er bijna hebberig van omdat ze er allemaal zo mooi uitzien. Het staat dus ook nog eens leuk in je slaapkamer, op de bank, of waar je hem ook gebruikt.

bon: Byggbag

Hoe fijn om in deze koudere maanden de warmte ook door te kunnen geven! Leuk onder de kerstboom of in de schoen als december cadeau. Misschien ken je wel iemand die wat warmte kan gebruiken, bijvoorbeeld voor je kids die het ’s avonds in bed zo fijn vinden om iets warms tegen hun buikje te leggen, of een zieke bekende die wel wat warmte kan gebruiken.

Wat ik persoonlijk ook zo mooi vind is dat Byggbag van iedere tien verkochte warmtekussens er eentje gratis weggeeft aan iemand die wel wat warmte kan gebruiken, kou is bijvoorbeeld een van de vele vervelende bijverschijnselen van ziektes zoals kanker. Wat een mooi gebaar!

Op de site vind je alle dessins en informatie over de warmtezakken. Ik hoop dat jij er net zoveel warmte plezier van gaat hebben als ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram