Interieur trends winter ’19/’20

Ik was benieuwd wat we deze winter kunnen verwachten aan interieur trends, dus ik ben er even ingedoken en heb mijn bevindingen voor jullie op een rijtje gezet.

Wat vooral veel genoemd wordt, is dat warme kleuren de trend zullen zijn met daarnaast het gebruik van stoere en natuurlijke materialen.

Waar moeten we dan aan denken als we het over warme kleuren hebben?? De kleur van het jaar 2019 is Spiced Honey (flexa), hierover heb ik al eens eerder een blog geschreven, deze kleur combineert prima met de warme kleuren die de trend gaan worden.

Met name wijnrood, donkerbruin/brons, diepgroen, indigo blauw, curry geel en beige tinten zullen de winterkleuren worden, maar ook grijs (gelukkig) blijft een trendkleur. De kleuren stralen warmte uit.

Deze kleuren samen met stoere en natuurlijke materialen zijn een mooie combinatie. Denk bij materialen aan accessoires als leer, linnen, hout, maar ook planten en riet.

Kleur Indigo Blauw

Staal blijft gelukkig in het lijstje voor deze winter staan. Denk bv. aan zwarte metalen wandrekken die je leuk met accessoires kunt stylen. Ook zien we bakstenen muren steeds vaker terugkomen in het interieur. Dit kun je ook bewerkstelligen door behang te gebruiken. Zo een muur geeft een stoere en robuuste uitstraling.

bakstenen muur en stalen wandrek

Qua vormen wordt verwacht dat er veel ronde vormen in meubels gezien gaan worden. Ik zie zelf ook steeds vaker ronde eettafels in interieurs terug.

Maak je interieur persoonlijk en laat dit ook zien! Zo houden we toch diversiteit in alle insta proof interieurs!

ronde vormen in het interieur

Maar eerst gaan we nog even van de nazomer genieten!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram