KERST TRENDS 2019

Als kerstliefhebber kun je maar voorbereid zijn! Wat gaan we deze kerst veel zien? Ik was daar wel benieuwd naar en jullie denk ik ook! Ik ben voor jullie gaan kijken wat gaan we deze kerst allemaal zien qua stijlen, kleuren en materialen.

“gold” bron Pinterest

GLAMOUR & GOLD

Deze trend geeft een luxe vibe in huis. Vooral goudkleurige kerstaccessoires zie je hierin terug en zachte materialen zoals velvet. Goud is een natuurlijk een mooie feestelijke kleur die je heel goed kunt combineren met andere kleuren bv. bordeaux of roze. Combineren met meer traditionele kleuren als groen en rood blijven het natuurlijk ook altijd goed doen! Goud in combinatie met velvet materialen is natuurlijk ook heel leuk om je kersttafel te decoreren.

“velvet” bron: Pinterest

NATUREL CHRISTMAS MYSTIC NATURE

Stoer en aards kenmerkt deze trend. Het geeft een Scandinavisch, landelijk gevoel en er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en jute. Ook wordt er gebruik gemaakt van koele kleuren en grote kaarsen. Wat we in deze trend ook regelmatig terug zien komen is het gebruik van kraft materialen (DIY).

FROZEN CHRISTMAS

Love this!! Basiskleur is hier wit, en daar hou ik van hoor! Naast de basiskleur wit kun je hier gebruik maken van zilver en ijsblauw. Wil je juist een net iets warme sfeer creëren dan kun je ook een pastelkleur toevoegen. En wil je toch een meer aanwezig kleur hiermee combineren, dan is donkerblauw een hele mooie combi.

“frozen” bron: Pinterest

Bovenstaande trends zijn natuurlijk “maar” trends, maar je kunt op deze manier misschien met je reeds bestaande kerstdecoratie weer andere combinaties maken.

Hoop dat ik jullie op leuke ideeën heb gebracht en ben benieuwd in hoeverre de trends zich laten zien in de Nederlandse huiskamers.

Zelf kies ik voor wit dit jaar met ook wat zwart erbij, maar de hoofdkleur zal wit zijn. Wil je dit zien? Volg dan mijn intsagram account (link) zodat je op de hoogte blijft!

bron: Pinterest

Please follow and like us:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram