KERSTBOOM aan de muur

Hoe leuk is dit zeg! En wat een trend! Een kerstboom op een mooie stof aan je muur.

Op deze manier creëer je zelf makkelijk een leuke kerstsfeer in huis. Ik heb mijn manden die ik normaliter als muurdecoratie heb, van de muur gehaald en deze leuke kerstboom op doek nu opgehangen van Kerstboomopdoek. En wat ook nog eens super handig is, er zitten ook magneetjes bij die je kunt gebruiken om zo je eigen kerstdecoraties op te hangen.

Je kunt de lichtjeshanger heel eenvoudig achter het doek hangen en zo je eigen kerstlichtjes ophangen. Zo heb je binnen een handomdraai een hele gezellige sfeer in huis. De lichtjeshanger van kerstboomopdoek hang je op dezelfde hoogte als de afbeelding van de boom en je hangt de lichtjes eraan. Je kunt de lichtjes eventueel vastplakken met wat plakband zodat ze niet verschuiven.

Er zijn bij Kerstboomopdoek verschillende soorten doeken waar je uit kan kiezen, ook zijn deze weer in verschillende maten te bestellen.

Je kunt zelfs van de kerstboom, door gebruik van de magneetjes, een adventskalender van het doek maken door er bijvoorbeeld allemaal kerstsokjes aan te hangen.

Genoeg inspiratie en keus dus met de leuke kerstboom doeken. En mocht je willen weten of het doek wel veilig is, dat is zo, doordat het doek B1 brandvertragend is.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram