Kracht door uitstraling

Een tijdje geleden heb ik een workshop Kracht door uitstralinglmogen volgen. Ik wil dit graag met jullie delen omdat dit echt een hele leuke workshop was en voor mij soms een eye-opener waarin dingen die je misschien wel weet van jezelf maar nog niet echt naar buiten komen, worden bevestigd en zodanig dat je er ook wat meer mee durft en gaat doen.

POWER

Tijdens de workshop behandel je o.a. de volgende vragen; wat wil je uitstralen en is dan ook je persoonlijke presentatie en communicatie daarmee in overeenstemming. Wat is het effect van kleuren, vormen en materialen. Er wordt echt niet alleen gesproken over welke kleur jou het beste past of welk kleur type je bent, maar de trainster (Merianka) laat je op haar aanstekelijke, enthousiaste manier, zien wat kleuren en vormen nu echt met je doen bij een indruk.

De workshop start met inzoomen op de eerste indruk, je kwaliteiten en talenten en je krijgt tips om deze ook aan de buitenkant zichtbaar te maken. Je krijgt echt eye-openers waardoor je ziet hoe je je boodschap heel eenvoudig versterkt.

Het allerleukste vond ik de Personal Powertest. Deze geeft inzicht in je persoonlijke kracht en vaardigheden en wat je hiermee kunt doen. Uit mijn test bleek ik “ lichtblauw” te zijn, dit staat voor vlotte communicator. En mijn kleur is gerelateerd aan het element lucht, wat in mijn geval “inspireren” betekent. In de powertest wordt jouw kleur ook nog veel meer gedetailleerd uitgelegd. Het is leuk om hierin dingen te lezen die bepaalde zaken bevestigen, maar je ook prikkelen om soms toch wat meer te durven op bepaalde vlakken.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden kijk dan even op de site http://www.krachtdooruitstraling.nl/ voor meer info. Je kun voor (grotere) groepen een workshop houden maar ook voor kleinere. Leuk met bv. je team collega’s.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram