Mijn thuiswerkplek Gallerywall

*

Voordat ik vakantie heb, mag ik nog een heel leuk blog schrijven over de posters die ik heb ontvangen van Poster Store. Ik wilde heel graag mijn thuiswerkplek weer eens wat veranderen. Ik koos voor het thema zwart wit. Ben zelf erg blij mee hoe het is uitgevallen. Maar ze hebben nog veel meer verschillende thema’s in hun grote selectie posters, ook zijn er verschillende designs, formaten en stijlen. Er is echt iets voor ieder zijn smaak en stijl. Wat ook leuk is, er worden iedere dinsdag een nieuwe posters online gezet.

*

*

bron: Poster Store

*

*

Ik heb al eens eerder een blog geschreven over wanddecoratie met posters, de gallery wall. Het leuke is dat je bij Poster Store betaalbare en prachtige posters en fotolijsten van Scandinavisch design vindt om zo een gallery wall te realiseren. De unieke prints maken van jouw wall een persoonlijke gallery wall die past bij jouw smaak en huis. Op de site wordt veel inspiratie gegeven die je nodig hebt om je eigen gallery wall te creëren.

*

*

bron: Poster Store

*

*

De kwaliteit van de posters is ook echt top. Als je ze uit de verpakking haalt voel je dat het van een wat zwaardere, dikkere kwaliteit papier is. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit.

Ik heb bij de posters ook lijsten uitgekozen. Voor alle maten posters die er zijn, is een mooie lijst die je kan uitkiezen. Zo kan je bepalen of je je poster neerzet of ophangt. Ik heb er een aantal neergezet zodat ik makkelijk kan wisselen van plek, deze posters gaan namelijk ook heel leuk staat in mijn woonkamer.

*

*

bron: Poster Store

*

Mocht je nou ook graag je huis willen updaten met mooie wanddecoratie, dan kan je t/m 28 augustus gebruik maken van mijn kortingscode bij Poster Store. Je krijgt dan 20% korting op posters (excl. selection) én fotolijsten. De code is: roos20

*

*

my home office

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram