OOH LA LA…toffe nieuwe interieur trends voor 2019

Ik ben er blij mee!! De trends in kleur, vorm en materiaal van 2019 in het interieur. (foto woonaccessoires.nu)

Ik heb voor jullie de trends in het interieur voor 2019 verzameld. Ik laat je weten welke kleuren, vormen, materialen en looks hot worden in 2019.

Spiced Honey van #Flexa (foto decoretteNL)

Laten we beginnen met kleur….Flexa heeft bekend gemaakt dat de kleur voor 2019 Spiced Honey wordt. Het is een prachtige warme kleur die geïnspireerd is op honing. Ik vind het zelf een rustgevende kleur en hij is in diverse interieur stijlen te gebruiken.

Pure en natuurlijke materialen

2019 staat ook voor Scandinavische invloeden, veel gebruik van natuurlijke materialen. Wit en aardetinten matchen hier goed bij. Ook is de combinatie met de Flexa kleur Spiced Honey erg mooi samen. Gebruik van hout in je interieur straalt ook duurzaamheid uit, en dat is toch ook wel iets om aan te denken in je interieur. Tip qua decoratie in een interieurs zoals deze: cactussen, zie mijn blog hierover https://www.lovelifestyleandmore.nl/cactussen-in-huis/

Ronde vormen (foto Maison Belle)

Tja, en dan dus ook ronde vormen in je interieur. Zelf ben ik nogal geneigd om naar strakke lijnen te pakken omdat rond voor mijn gevoel moeilijker te combineren is. Maar dit is mijn eigen gevoel dat ik krijg bij ronde vormen. Laat je dus vooral niet tegenhouden door mij, want voor 2019 geldt dat ronde en rechte vormen prima te combineren zijn.

Velvet (foto de Troubadour)

Dit jaar zien we ook weer een heel scala aan aan meubels, maar ook accessoires in velvet. Vorig jaar was dit ook al te zien, de trend zet dus ook in 2019 door. Zelf vind ik de combi met gouden accessoires erg mooi staan. Velvet straat iets chique uit, je kunt met je eigen meubels ook alleen wat velvet accessoires toevoegen.

UITEINDELIJK GAAT HET EROM DAT JIJ JE FIJN VOELT IN JE HUIS EN DAT ER EEN INTERIEUR ONTSTAAT WAAR JE HAPPY VAN WORDT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram