Style je wand

bron: fotocadeau

Hoe leuk is het om je muur te stylen met mooie afbeeldingen. Je kan hiervoor mooie foto’s gebruiken die je zelf hebt gemaakt maar ook rechtenvrije foto’s van de diverse stockfoto aanbieders. Vaak worden foto’s afgedrukt op canvas gebruik gemaakt van foto op linnen. Deze basic blijft altijd mooi en past in ieder interieur.

bron: fotocadeau

Maar tegenwoordig zijn er zo veel meer manieren om je foto’s af te drukken en aan je wand te bevestigen. Zoals bijvoorbeeld op deze meerluik die je hierboven ziet. Je foto wordt dan op meerdere luiken geprint. Deze luiken hang je dan met een klein beetje ruimte ertussen, aan je wand. Je kan dit op aluminium, plexiglas, forex, karton of canvas laten printen. Je kan zelfs tot maximaal 5 luiken gaan.

******

bron: fotocadeau

Persoonlijk vind ik een collage aan squares super gaaf om te zien. Ik denk dat het komt omdat ik van rechte lijnen en hoeken houd. Ook bij dit product kan je zelf kiezen uit diverse afmetingen. Maar ook zijn er veel mogelijkheden qua ophangsystemen. Het meest ideaal vind ik de ophangstrips, zo hoef je geen gaten in de muur te boren. Dit is dus makkelijk te monteren en ook weer schadevrij te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram