Tassen, hoeveel heb jij er??

Ben jij ook zo een tassen fan? Wil je ieder seizoen een nieuwe kleur? Of juist een nieuw model. Of kan jij er een heel jaar mee doen?

Eigenlijk ben ik zelf altijd op zoek naar de ideale tas, of is dit een excuus om steeds maar weer een nieuwe te kopen? Iedere keer denk ik dat ik “HEM” heb gevonden. En dan ben ik er ook echt happy mee, maar de ideale tas is het dan toch net weer niet. Merk of geen merk, groot of klein, en welke kleur? Het maakt de keuze er niet makkelijker op. Wellicht door jullie te vertellen wat op dit moment de trend is, maak je de keuze wat makkelijker.

Bruin is eigenlijk op dit moment het “nieuwe zwart”. Cognac of lichtbruin, alle bruintinten zijn momenteel hot. Op de volgende plaats staan toch wel de animal prints. Je ziet dit ook veel in kleding dit jaar. Panter, slang, croco, eigenlijk alle soorten dieren prints. Qua model maakt het wat betreft de grootte niet zoveel uit. Wel zie je veel ” saddle bags” (vorm van zadel) die je cross-over draagt. En natuurlijk de heuptassen die je ook cross-over draagt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram