USA; Houston, Orlando & Miami

Whoop whoop wat een gave reis heb ik gemaakt. Veel gedaan in korte tijd (kleine 10 dagen), veel gezien en beleefd. Ik laat jullie graag hierover wat weten, wellicht kun je er nog wat leuke ideeën uit halen.

We zijn begonnen in Houston (Texas), dit is eigenlijk de vaste stek van mijn man als hij werkt in Amerika. Het eerste waar ik altijd aan denk als ik hier naartoe ga is… STEAK. Texas staat bekend om zijn overheerlijk malse steaks. En lekker zijn ze, in Houston kun je de beste eten bij Taste of Texas. Wat ze erg leuk doen is dat als je als buitenlander voor het eerst hier komt eten je een Texas hoed opkrijgt met bijpassend sjaaltje. Je mag in de butcher shop zelf je steak uitkiezen en die wordt dan naar jouw wens gebakken. Oke, genoeg over eten, we hebben NASA Spacecenter bezocht en gewinkeld. We waren hier maar 2 dagen. Overnacht hebben we in het Hyatt Regency Galleria (jaja, vlak bij het shoppingcenter…..)

Houston graffiti

Na Houston zijn we naar Orlando gevlogen, dit is een vlucht van 2 uurtjes. We zijn met Spirit gevlogen en dat is prima bevallen, ben ook wel eens op een binnenlandse vlucht met JetBlue gevlogen en die prijzen en kwaliteit zijn ook prima. De eerste dag zijn we eerst naar Daytona Speedway gegaan, er was helaas geen (Indy500) race op dat moment, maar er waren wel trainingen aan de gang. Het geluid en de baan waren, zelf voor mij (vrouw), erg indrukwekkend. Op dat moment was er ook een Jeep event (wat dan weer voor de mannen erg leuk was ?). Na dit bezoek zijn we naar het ontzettend gave Daytona Beach gegaan en hebben we lekker wat geslenterd. De volgende dag was LEGOland aan de beurt, leuk compact park zonder alle Disney gekte. Prima vermaakt en ook nog wat Nederlanders tegen gekomen wat erg leuk was. We hebben deze dagen overnacht in het Hyatt House Orlando. Ideale locatie recht tegenover een mega mega outlet shopping village ???.

Volgende stop was Miami. Wat een prachtig strand hebben ze hier, en de kleuren die ze gebruiken zijn fenomenaal. We hadden hier ook echt een geweldig hotel The Confidante Hyatt, recht aan het strand. Zie de foto’s hieronder. We zijn in Miami wilde dolfijnen gaan spotten. Dit was echt een bijzondere belevenis. Ook hebben we nog een onbewoond eilandje bezocht en zijn we natuurlijk als echte toeristen naar de Everglades gegaan en hebben we daar ook een tour gedaan om alligators in het wild te zien. Gelukkig was er naast al deze leuke bezoeken ook nog tijd om heerlijk te relaxen op het strand.

Na een waanzinnig verblijf in Miami weer met het vliegtuig naar Houston, daar nog 1 nachtje en dag verbleven in het Hyatt Place. De terugvlucht met KLM duurde een uurtje korter dan de heenvlucht dus dat was ook wel weer mooi meegenomen. We hebben genoten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram