VALENTIJN originele ideeën, voor HEM en HAAR

Zelf besteed ik niet zoveel aandacht aan 14 februari, Valentijnsdag….als we er niets aan doen vind ik dit prima maar mocht ik een bosje bloemen krijgen is dat natuurlijk altijd leuk (hoeft echt niet op 14 februari te zijn). Nu was ik op zoek naar wat inspiratie voor dit blog, en ik ga spontaan denk ik toch maar meedoen aan Valentijnsdag. Vooral mijn 1e tip vind ik erg leuk om te geven aan ons hele gezin. Lees hieronder mijn top 5 van leukste (kado) ideeën om te geven of te doen met Valentijnsdag.

TIP 1

Valentijn adoptiepakket zeehondje Pieterburen

Hier ben ik zelf heel enthousiast over! Je kunt bij Zeehonden Centrum Pieterburen https://www.zeehondencentrum.nl/valentijn
speciaal voor je Valentijn symbolisch een zeehondje adopteren, hiermee steun je eenmalig dit mooie centrum. Je krijgt een echt pakketje thuisgestuurd met hierin een adoptiefcertificaat met foto waar je een gepersonaliseerde boodschap in zet, entreekaartje voor 2 personen, nog een zeehondenkaart om zelf te beschrijven en een reep (van mijn favo choco) Tony Chocolony. Kosten € 57,50.

TIP 2

Neem je lief mee naar de Nutella pannenkoeken foodtruck

In februari en maart rijdt de pannenkoeken foodtruck van #nutella door heel Nederland. Hoe leuk om je lief te verrassen met een heerlijke (gratis) pannenkoek met Nutella. Via deze link kun je zien waar de truck op welk moment is https://www.nutella.com/nl/nl/de-nutella-pannenkoekentruck En niet getreurd als deze niet bij jou in de buurt komt rond Valentijnsdag, je kun via een winactie ook een geheel verzorgd pannenkoeken feest thuis winnen!!

TIP 3

Je eigen Tony Chocolony wikkel (met inhoud natuurijk)

Wie vindt chocolade nu niet lekker?!! En dan zeker de chocolade van Tony Chocolony. Lekker, maar ook maatschappelijk verantwoord, want Tony wilt 100% slavernij vrije cacao. Geef je Valentijn een heerlijke reep en personaliseer je eigen wikkel. Je doet dit hier: https://tonyschocolonely.com/nl/nl/chocoshop/maak-je-eigen-wikkel. Hierboven zie je een voorbeeldje van mijn eigen wikkel.

TIP 4

een heerlijke foodbox bestellen om samen te koken

Gezellig samen koken zonder eerst naar de supermarkt te hoeven gaan…. je besteld gewoon (op tijd) een maatijdbox bij een van de vele aanbieders en je kunt samen met je lief of je hele gezin een heerlijke Valentijnsmaaltijd maken. Op deze site https://www.foodboxen.nl kun je de diverse aanbieders van foodboxen vergelijken en zie je direct ook de prijzen erbij. Bestellen maarrrrr!!!!

TIP 5

Het Moco Museum in Amsterdam met exposities van o.a. #Banksy #Warhol

Neem je Valentijn mee naar het Moco Museum te Amsterdam. Hier kun je hele gave moderne en hedendaagse kunst bekijken. http://The MoCollection Meet the Icons like Warhol, Basquiat, Haring, Koons, Kusama, Hirst & Dali Permanent Men noemt het een boutique museum wat gevestigd is in een prachtig herenhuis. Het museum heeft een collectie van Banksy op dit moment. Het museum is een particulier initiatief en een deel van de opbrengst van het museum wordt gedoneerd aan goede doelen.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Instagram